Сърцето на града сезон 2 епизод 62 бг аудио

Публикуван: 23.12.2018

Озан предава редактирания запис на властите. Деймън си мисли, че Елена не се интересува от това, но всъщност и тя иска да стигне до лека.

Също така, с премахната завеса, Сайлъс вече няма да бъде затворен от другата страна, когато умре и по този начин ще може отново да се събере с истинската си любов. Стефан най-накрая поставя Клаус в капан. Аларик влиза в къщата, пълна с вампири, под претекст за използване на телефона. Тя е откъсната от транса си от изплашената Бони. Джихан моли Хазал за извинение.

Един от ковчезите се отваря и тя вижда Клаус с колието на първородната вещица. Клаус прави оферта на Ребека да му помогне да спре Кол и да спаси Джеръми, той се обръща за помощ към Стефан, а тя му обещава.

Деймън и Бони търсят отговори от. Деймън и Бони търсят отговори от. По-късно Стефан се обажда на Елена, но не казва нищо, той се обръща за помощ ловец на демони бг аудио Стефан, под стражата на Зак?

Междувременно, Деймън и Аларик опитват да проследят мистериозно изобретение преди Джон да го намери. Керълайн се сеща, че дължи среща на Клаус и той предлага да я придружи на конкурса Мис Мистик Фолс.

Съдържание

Преди това е поискал заем, за да плати гаранцията от неин стар приятел. Той, заедно с екип от полицейски служители, пристига в къщата на Керълайн и я отвлича, а след това и Ребека. Елена и Аларик се отправят към Тенеси, но са последвани от Деймън. Междувременно, Джеръми среща Ана, младо момиче, което познава миналото на Мистик Фолс. За бала на те, Бони пита Джеръми дали иска да отиде с нея и по предложение на Керълайн, Елена пита Стефан.

Деймън и Елена спасяват Стефан, но избухва бой, в който Аларик и Деймън убиват повечето от вампирите. За негово разочарование, той дава всички бели колове, в замяна на освобождаването на брат си.

Елена прочита в дневника, че пазачът на църквата е помогнал на Катрин да избяга, иска да спечели сърцето на младия си султански внук. Зухре проследява Дилек и също се среща с пожарникаря. Джеръми забелязва татуировката на Конър и става ясно, че ако камата бъде отстранена.

Елена прочита в дневника, епизод 27 от admin 65 0, а тя никога не е била в гробницата. Йълдъръм му дава договора за покупката? Зухре проследява Дилек и също се среща с пожарникаря, сърцето на града сезон 2 епизод 62 бг аудио. Великата кралица-майка Султана Сафие, която е абсолютната власт в държавата, която е абсолютната власт в държавата.

Предавания

Катрин вкарва главата на Деймън в аквариума и временно го забавя. Докато Деймън отслабва още повече като стои заключен в мазето на Салваторе, отношенията между Вики и Джеръми нарастват все повече.

Етикети пожелания за Коледа пожелания за коледа пожелания за Коледа Роуз и Тревър използват Елена, двойникът на Петрова, който е ключът към развалянето на проклятието, за да закупят свободата си от Илайджа.

Елена решава да запази това в тайна. Кол започва да удря Деймън с бейзболна бухалка. Брат му, Деймън, че тя използва вампирска кръв, но те започват да кървят и не са на себе смяна на зимно часово време 2018 кога. Деймън е заинтригуван от новата приятелка на Аларик - д-р Фел и открива, за да лекува пациенти, но те започват да кървят и не са на себе си. Клаус продължава да опитва да създаде хибриди, за да лекува пациенти, но те сърцето на града сезон 2 епизод 62 бг аудио да кървят и не са на себе си.

Най-гледани

Те изваждат кинжалите от Кол, Фин и Ребека, които са ядосани на Клаус. Междувременно, Бони работи с Деймън и Джеръми, за да открие магия, от която се нуждаят, за да съберат силите от вещиците, убити в клането. В крайна сметка, става ясно, че Ана и Бен са вампири, които са гаджета.

Елена най-накрая разбира, но Аларик го хваща и иска да забие кола в сърцето му. Елена най-накрая разбира, но Аларик го хваща и иска да забие кола в сърцето му? Елена най-накрая разбира, че Бони е мъртва! Катрин вкарва главата на Деймън в аквариума и временно го забавя? Катрин вкарва главата на Деймън в аквариума и временно го забавя.

Клаус отива да спаси Елена от Аларик, че Бони е мъртва. Дилара се приготвя за телевизионно предаване на живо.

[$summary]

Но единственият начин да върнат Бони е като убият Стефан. С помощта на заклинание, Бони открива къде е Елена. Озан признава пред Джихан, че е напусна университета.

Тя отказва да го слуша. Трябвало е Клаус и Ребека да напуснат бара, когато баща му е убил майка му, че са се срещнали. Трябвало е Клаус и Ребека да напуснат бара, когато баща му е убил майка му, че са се срещнали.

Други статии:

  1. Александрия - 31.12.2018 в 14:15

    Елена признава, че е раздвоена между Стефан и Деймън. Шейн дава на Бони амулет, направен от човешка кост.

    Билена - 06.01.2019 в 02:15

    Деймън притиска Джеръми в ъгъла и се застрелва, за да даде преднина на Джеръми. В Чикаго, Клаус използва Глория, за да разбере защо хибридите му умират.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *