Листопад епизод 250 част 2

Публикуван: 27.12.2018

Притеснен се обажда на личния си лекар, но не открива никой Изнервена до край тя решава да разбере истината. Всички са радостни и доволни.

Това прави Нехир още по-подозрителна след снощния мистериозен разговор на Ахмет и "консула" По-стари публикации Начална страница. Джаврие все още се сърди и недоволства от постъпката на сина и снаха и относно обрязването на Умут, но въпреки всичко се съгласява да гушне бебето Али Ръза е сериозно загрижен за здравословното си състояние и решава да действа.

Един от важни въпроси за листопад е какво става с Оуз и дали ще се оправи.

А Ферхунде има среща в едно кафене с. Какво е състоянието на Оуз и дали ще се възстанови бързо предстои да видим листопад епизод 250 част 2 ние днес. А Ферхунде има среща в едно кафене с. Какво е състоянието на Оуз и дали ще се възстанови бързо предстои да видим и ние днес.

Неочаквано и за самата Фикрет злата свекърва се държи много добре.

Двамата се разделят и тя се шмугва в аптеката без да забележи присъствието на Нурдан Какво е състоянието на Оуз и дали ще се възстанови бързо предстои да видим и ние днес. Набързо измисля повод да излезе и с бързи стъпки се отправя към кварталната аптека без и да подозира с кой ще се сблъска там
 • Набързо измисля повод да излезе и с бързи стъпки се отправя към кварталната аптека без и да подозира с кой ще се сблъска там
 • Една лоша трагедия ще бележи началото на края.

Коментирай

Той пристига и двамата започват сериозен разговор, в който Ферхунде му се обяснява в любов и го кара да избягат заедно, дори ако се налага чак в Америка. Наближава краят на един много красив и истински сериал, който ще остане в сърцата на хиляди фенове. Джаврие все още се сърди и недоволства от постъпката на сина и снаха и относно обрязването на Умут, но въпреки всичко се съгласява да гушне бебето Публикувано от krisisty в Научавайки, че отново ще става баща, Оуз решава да забърза събитията около развода си.

Всичко идва за да си отиде и за да остане спомена след. Лейля е все по-притеснена и непрекъснато се взира в календара.

Лейля е все по-притеснена и непрекъснато се взира в календара. Всичко идва за да си отиде и за да остане спомена след. Какво е състоянието на Оуз и дали ще се възстанови бързо предстои да видим и ние днес, листопад епизод 250 част 2.

Новите епизоди на сериала Листопад

Една лоша трагедия ще бележи началото на края. Драмата става все по-голяма и интригуваща. Всичко е много относително и за това отговорите на тези въпроси ще научим днес.

Една смърт ще бележи краят на сериала с трагедия? В момента, че е бременна, които ще ви накарат да гледате с по-голям интерес сериала за напред, изнервената Лейля не може да си намери място. В поредния много интересен епизод от сериала листопад ще видите доста динамични и интересни обрати, изнервената Лейля не може аз преди теб онлайн си намери място!

Една смърт ще бележи краят на сериала с трагедия. Той си отива от листопад епизод 250 част 2 свят. В поредния много интересен епизод от сериала листопад ще видите доста динамични и интересни обрати, която става свидетел на проблемите на Али Ръза.

Топ новини

Наближава краят на един много красив и истински сериал, който ще остане в сърцата на хиляди фенове. Лейля е все по-притеснена и непрекъснато се взира в календара.

Една вълнуваща драма свърши и даде на всички нас много.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Но дали Джейда ще му даде така лесно развод Всички са радостни и доволни. Но дали Джейда ще му даде така лесно листопад епизод 250 част 2 Всички калници за колело 29 радостни и доволни.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Една смърт ще бележи краят на сериала с трагедия. Със сигурност състоянието на Оуз ще се подобри и ще може да даде показания.

Архив на Стъклен Дом

Истината е, че много трудно той се оправя но все пак дава големи надежди и шансове за Шевкет. Здравословното му състояние се влошава и освен изтръпването на ръцете вече има проблеми и с говора.

След като и от нея не успява да разбере къде е Ферхунде, започват да го терзаят съмнения Всичко това се случва в този вълнуващ последен епизод от сагата, която ще остане вечна в сърцата на всичко фенове.

Може и вие да се насладите на послените моменти в сериала. Може и вие да се насладите на послените моменти в сериала.

Може и вие да се насладите на послените моменти в сериала.

Други статии:

 1. Магдален - 04.01.2019 в 05:39

  Лейля е все по-притеснена и непрекъснато се взира в календара.

  Горяна - 09.01.2019 в 03:49

  Не може да се пропусне да се отбележи и факта, че Неджля се променя много. Шевкет е много щастлив от новината, че много скоро ще излезе на свобода.

  Анабелка - 14.01.2019 в 14:16

  Един от важни въпроси за листопад е какво става с Оуз и дали ще се оправи. А Ферхунде има среща в едно кафене с

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *