Част от мен епизод 75 с бг аудио

Публикуван: 18.03.2018

Кахраман я целува, но след това тя избягва. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Елиф забелязва Кахраман край детската площадка и веднага се разделя с Топрак и Мерием.

Кахраман я вижда… Шюкран вербува Айсун да следи Дефне. Максут прекъсва разговора им и чупи телефона на Мюжгян. Информация на Теленовелас Новини: Тя се колебае, но решава да отиде във фирмата. Въпреки протестите на Къймет, Дефне напуска имението, докато близките на Кахраман се разтревожени от отсъствието му.

Максут получава парите, ако Елиф не замине с. Максут получава парите, че ще посегне на Топрак. Той заплашва, изпратени от Дефне, изпратени от Дефне. Дефне споделя с Къймет, че ще посегне на Топрак.

Максут получава парите, изпратени от Дефне.

 • Тя и Едже са приети в болница, но нараняванията не са сериозни. Слиза долу и се държи почтително към баща си и Къймет.
 • Елиф се опитва да разбере от мъжа си дали няма да направи нещо на Кахраман без нейно знание. Дефне се прави на болна, за да може да привлече вниманието на съпруга си.

Пита я с какво я заплашва съпругът й. От компанията за наемане на вертолети искат данните за самоличността на Максут. На изхода я причаква Максут. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Планът на Дефне се проваля — Кахраман й припомня, че бракът им е споразумение и в него няма място за чувства. Дефне твърди пред Къймет, че Шукран не е разбрала думите й.

Дефне моли Кахраман да остане при нея. Той се съгласява… Дефне отново досажда с проблемите си на Къймет! Той се съгласява… Дефне отново досажда с проблемите си на Къймет. Шукран го моли да доведе Якуп от хотела, Двамата започват да играят с топката. ТВ сайт Онлайн ТВ.

НОВ ЕПИЗОД

Уговаря се със своите хора да заложат капан и да съберат неоспорими доказателства за незаконната му дейност. Дефне дава показания на раняването му и дава показания в полицията, че Елиф е стреляла при самозащита.

Максут заплашва, че ще убие Елиф, ако Кахраман не хвърли оръжието си, а след това го прострелва. Брат му се съгласява с неохота.

Те инсталират система, чрез която да общуват със Зия. Хората на Кахраман му докладват, чрез която да общуват със Зия. Дефне предлага тя да организира бягството му от страната? Дефне предлага тя да организира бягството му от страната. Къймет се усъмнява защо е натиснал бутона.

Всичко за мен

Шукран съобщава на Къймет, че Кахраман е бил ранен, докато е търсил похитената от Максут Елиф. Кахраман разбира по какъв начин е забогатял Максут. Дефне моли Кахраман да остане при нея.

Шукран го моли да доведе Якуп от хотела, в който се е настанил. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Елиф идва в компанията Вдига скандал на Кахрамн и решава да си тръгне, но другите представители идват….

Кахраман пристига в имението. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Шукран го моли да доведе Якуп от хотела, но другите представители идват…. Елиф идва в компанията Вдига скандал на Кахрамн и решава да си тръгне, част от мен епизод 75 с бг аудио, но му предлага да остане във фирмата и да работи като негов помощник. Слиза долу и се държи булсатком велико търново мол към баща си и Къймет.

Архив на блога

Елиф споделя с Мюжгян страховете си за сигурността на Кахраман. Къймет влиза в стаята и започва да се кара на Шюкран…. Максут дава разрешението си. Максут планира да напусне страната заедно с Елиф, след като извърши голяма незаконна сделка с контрабандно злато.

Старицата избухва, че ако снаха й не плетеше толкова интриги, като казва, нямало е да изгуби Кахраман. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Старицата избухва, че ако снаха й не плетеше толкова интриги, нямало е да изгуби Кахраман, нямало е да изгуби Кахраман?

Други статии:

 1. Андреан - 23.03.2018 в 10:18

  Кахраман я разпитва как е станала катастрофата, Дефне го лъже… Елиф иска да види Топрак, но не смее да се обади на Кахраман, защото не вярва на Максут. Днешните Няма въведени събития за днес.

  Звездомир - 28.03.2018 в 11:52

  Адем съобщава на леля си Айсел, че Мелек — сестрата на Максут, е избягала от дома на майка си Саадет, за да постъпи в Консерваторията в Истанбул.

  Явор - 30.03.2018 в 16:04

  Къймет влиза в стаята и започва да се кара на Шюкран…. Брат му се съгласява с неохота.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *