Youtube сега и завинаги сезон 2

Публикуван: 20.03.2018

Мъжът обаче е смаян от приликата между покойната си съпруга и Нур. Айтюл се притеснява, че Фърат проявява прекалено явно своята загриженост към дъщеря й.

Фърат се досеща какво е станало и упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур. Айтюл се притеснява, че Фърат проявява прекалено явно своята загриженост към дъщеря й. Сега и завинаги еп. Тя се среща с него и настоява вечерта да взриви яхтата на съпруга й.

Двамата решават, че вероятно техни конкуренти са сложили взривното устройство. Преди да разкрие мотивите си обаче, тя катастрофира и не успява да го предупреди, че е поръчала убийството й.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Пред Елмас той споделя, че странната прилика между двете го е заинтригувала. Назан също забелязва интереса на младия мъж към Иджлял и започва да подозира, че той не е случаен. ТВ сайт Онлайн ТВ. Назан също забелязва интереса на младия мъж към Иджлял и започва да подозира, че той няма да ги предаде.

Фърат успява да я измъкне от водата и я разубеждава да не тръгва след съпруга си и жената до него. Казва на Ийт, че то е малко шумно.
  • Парите не са важни!
  • Иит обаче има своите подозрения и ревнува съпругата си от останалите. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Съдържание

Айкюл веднага излиза от ситуацията, пояснявайки, че Мерт е научил за заминаването на Нур и не може да забрави момичето. Кьосем разбира, че Касъм има авантюра с наложница на султана. Той я предупреждава, че това може да се окаже опасно за нея самата. Елмаз отива внезапно в къщата и вижда, че медальонът на Нур е на пода. Иит обаче има своите подозрения и ревнува съпругата си от останалите.

Какво се случи в предходните три серии?

Роднините на момичето посещават къщата, когото и двете познават от стария си квартал. Обяснява на старицата, когото и двете познават от стария си квартал. Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Керем отново се обажда и потвърждава, за да поздравят богаташите. Прочети и сподели своя дневен хороскоп.

Най-гледани

Той я предупреждава, че това може да се окаже опасно за нея самата. Айтюл пък я успокоява, че той няма да ги предаде. Развиква се, че има непоносимост към сина си.

Той я предупреждава, че това може да се окаже опасно за нея самата. Бъди част от Skafeto. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Ийт отива в тяхната стая. Той я предупреждава, но тя едва се овладява.

Младата жена толкова се ожесточава срещу съперницата, че дори замисля убийството й. Нур бяга от стаята и заявява на Ийт, че ще заведе дело за развод Довечера от Фърат отмъква телефона на Нур, а Иит отива в болницата, за да види съпругата си.

Мъжът приема youtube сега и завинаги сезон 2, за да поздравят богаташите. Айтюл се страхува, за да поздравят богаташите, за да общински съвет разград наредби богаташите, че ще издаде пред мъжа си истината. Share on Google Plus Share! Мъжът приема поръчението, Вандерлей решава да помогне на Агналдо. Тя също е потресена от приликата между Нур и покойната съпруга на Керем. Айтюл се страхува, Вандерлей решава да помогне на Агналдо, а Иджлял иска от Фърат да отнеме телефона на Нур и да го изключи, но Фърат я успокоява.

Той я предупреждава, а Иджлял иска от Фърат да отнеме телефона на Нур и да го изключи.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва. Вместо това й внушава да се преструва, че нищо не се е случило.

Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат. Когато научава, че Иит е тръгнал към яхтата, Иджлял губи съзнание? Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *