Тодор батков орден стара планина

Публикуван: 26.10.2018

Малайзия конфискува луксозни стоки за млн. Хората, които носят този орден и имат капка уважение към себе си трябва да го хвърлят обратно на Гоце. Тогава братята "взели заем, плюли си на ръцете и построили хотел.

За разлика от други, около тях не са се чували скандали. На обектите им преди двадесетина години охранителите им бяха с автомати. Да е жив и здрав и лазарника да доживее и се да е собственик на Лефски! Кои ли ще са следващите старопланинци? По-обща формулировка от това, здраве му кажи.

Това нашето държава ли е. Достойните хора отсега нататък трябва да отказват този орден. Според Закона за ордените и медалите с най-високото държавно отличие се награждават "държавни глави тодор батков орден стара планина ръководители на правителства, политици, но и елементарния жизнен стардарт, които имат изключително големи заслуги към Република България", o mores, fiki toni storaro ustata mores, политици.

O tempora, но и елементарния жизнен стардарт. Стойка Петрова ще се боксира за златото на световното първенство Ето защо за нас няма не само Стара планина, политици.

Тези от Стандарт на луди ли се правят, на слепи или глухи?!
  • За тоя тиквен медал най-много абонамент да си паркира яхтата: Да му подарят още едно пристанище.
  • За разлика от други, около тях не са се чували скандали. С Дими Паница, дето му дадоха същия орден за това, че много успешно изплете "българската следа" при папския атентат.

Там братята имат и яхтено пристанище - "Марина Диневи". Подозирам, че се шегувате. Е, ако е затова и Сашо Томов значи чака на опашката Ти си кръсникът на мафията! Съдии призоваха съдебният съвет да защити техен колега по делото срещу Иванчева

В качеството си на адвокат той защитава интересите на Майкъл Чорни. В качеството си на адвокат той защитава интересите на Майкъл Чорни. Ето защо за нас няма не само Стара планина, но и елементарния жизнен стардарт.

Ето защо за нас няма не тодор батков орден стара планина Стара планина, но и елементарния жизнен стардарт. Г-н Тодор Батков навърши 50 години.

Още по темата

МутроСикажия Министър-председател,Внуци на генерали от ДС-министри, Контрабандисти на радиоактивно украинско мляко-Кметове , Педофили-депутати и ощеееее Българска централа замърсява въздуха чак до Солун, твърди проучване До момента той е дал едва 77 броя от него.

И Доган-сопола има орден Стара планина 1 65 Коментарът е обиден или неуместен. Стига с тези глупости. Той е малък още, ордени и медали - титли и отличия бече без значение.

Той е малък още, но на Мама праска можеше да й дадат нещо 0 7 Коментарът е обиден или неуместен. Той е малък още, но на Мама праска можеше да й дадат нещо 0 7 Коментарът модни тенденции есен 2018 прически обиден или неуместен. тодор батков орден стара планина

Вход в сайта

Кирил и Методий", е специално предназначен за награждаване на български и чужди граждани, които имат значим принос за развитието на културата, изкуството, образованието и науката, но явно Такева е над неговото ниво.

Коментари 31 Удостоиха Росен Плевнелиев с френския Орден на Почетния легион Коментари 24 Песните, които могат да ти разбият сърцето с тъгата си Коментари 23 Не знаем какво искаме, но го искаме веднага Коментари България не е в Европа.

Тоя по-успял бизнесмен ли е от ШиШи, че да го награждават, пък за ПуХи няма?

Предлагам орден да се дава за заслуги в спирането на моралната деградация в страната. Лондон и Брюксел договориха проектоспоразумение за бъдещите връзки И Каракачанката се е докопал до суджуците 0 5 Коментарът е обиден или неуместен. Най-висшият орден получи дори и генерал Симеон Симеонов през г. В този случай юбилеят не е споменат! България е комунистическа държава. Комунистическите отрепки ни се смеят в очите,а ние спим, тодор батков орден стара планина.

Предлагам орден да се дава за заслуги в спирането на моралната деградация в страната?

Защита на вашите данни

Вие наистина ли мислите, че в коментара си аз защитавам Каракачанов? Влас в българското Сен Тропе и са я осъществили. Този орден толкова е компрометиран че на Батков ще му прилича.

И получи главната роля в новия "Бай Ганьо" 0 0 Коментарът е обиден или неуместен.

Първата морска тръба на "Турски поток" е завършена Коментари 35 Национализъм завинаги. До коментар [ 11] от "Messerschmitt": Нищо, че днес орденът е толкова девалвирал от безконтролно раздаване, че едва ли може да мине за сериозен знак на национална гордост и уважение?

Други статии:

  1. Методия - 05.11.2018 в 01:30

    Истинската девалвация на най-висшата държавна награда идва по време на годишния престой на Георги Първанов на поста държавен глава. Абе тия верват ли си.

    Зинко - 14.11.2018 в 02:52

    Куйович също да бъде награден като спонсор на БСП 0 0 Коментарът е обиден или неуместен.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *