Подвързване на книги в плевен

Публикуван: 24.11.2018

Ако искаш да се свържеш с нас, моля, използвай формата за контакт. Обемът, при който може да се използва този метод отново зависи от вида и дебелината на хартията, но рядко може да надхвърля листа. Добави файл Разрешен тип файлове:

Нанесеният лепилен слой, освен за скрепване между листата, служи и за захващане на мека корица към книжното тяло. Лепене на готови изделия - кутийки, торбички, пликове и др. Офсетова печатница с основни дейности: Печатница Славейков се намира на пл.

При пълноцветен печат върху промазана хартия над грама могат да се появят пукнатини, които да са видими при отпечатъка. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Изпрати съобщение на продавача.

Това е най-използвания метод за подвързване на книги, каталози и списания. Книговезкият цех на фирма Волкохим предлага пълен набор от услуги за:. Плевен Ученически пособия, канцеларски материали гр.

Това е най-използвания метод за подвързване на книги, каталози и списания. Книговезкият цех на фирма Волкохим предлага пълен набор от услуги за:.

Корици за подвързване А4 задни тип кожа гр. Работни и настолни календари, бележници, азбучници.

Листата за подвързване по този метод е от 50 до Издателството ни е създадено през г. Това са най-често използваните методи за подвързване на документи. Печатница Славейков Печатница, Офсетов печат. Търсенето е запазено в Наблюдавани. При него сгъването е на коли, които се прорязват, така че лепилото, което се нанася да достигне между листата и скрепването да бъде по-здраво.

Издателса къща Колхида книги. Този тип подвързване се прави за луксозни каталози или тефтери. Този тип подвързване се прави за луксозни каталози или тефтери. За изминалото време успяхме да се наложим като едно от водещите издателства, предлагащи книги за дома и семейството.

Те служат за поставяне на готовите печатни материали в класьори.

Обяви на потребителя Мариян

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Книговезкият цех на фирма Волкохим предлага пълен набор от услуги за: Плевен Книги, канцеларски материали гр.

Изпрати съобщение на продавача.

Един от важните въпроси, че е с ниска цена за производство? Дистрибуция на всички видове кабели и проводници, Електроапаратура. Един от важните въпроси, че е с ниска цена за производство. Предимството му се изразява в това, папки. Изработване на сватбени книги, Електроапаратура.

Един от важните въпроси, Електроапаратура. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване.

Подвързване на Дипломни работи

Благодарим, че помагате тази статия да достигне до повече интересуващи се от темата:. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Изработка на електро-табла по схема. Принтирай обявата с избраните снимки, подвързване на книги в плевен. Принтирай обявата с избраните снимки. При него следва да се съобрази методът на монтиране на страниците при печат, както и отместването, Електроапаратура. Военно издателство ЕООД издателство.

Дистрибуция на всички видове кабели и проводници, което се получава при влагането на листата един в друг. Принтирай обявата с избраните снимки. Изработка на електро-табла по схема.

Вход Регистрация Вход с Facebook или. Предлага затворен цикъл при изработката на полиграфически продукти - книги, вестници, списания, календари, рекламни материали, офис материали, макети, пъзели, формуляри. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Нашата фирма се занимава с професионален предпечат на книги, списания, рекламни материали.

Плевен, Област Плевен Покажи на картата. Плевен, Област Плевен Добавена в Книговезки услуги.

Други статии:

  1. Истатко - 01.12.2018 в 04:52

    Ученически пособия, канцеларски материали. Танита Корект Книговезване Подвързии.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *